TEKNİK ÇİZİM

»Klasik ekmek dilimleme (manuel ya da otomatik versiyon)

»8-24 mm dilim aralığı

» Ergonomik paketleme aparatı

» Kapatma ve başlatma, emniyet kapağı switchli (sadece otomatik)

» Manuel/otomatik sürekli dilimleme özelliği kapaksız (sadece otomatik)

» İç kısım paslanmaz çelik, elektrostatik boyalı çelik yapı

» Kırıntı çekmecesi

» Frenli döner tekerlekler

» Güçlendirilmiş paslanmaz çelik bıçaklar

» 3 hız (hızlı-normal-yavaş) *sadece otomatik

» Operasyonda devamlı ve hız *sadece otomatik

» Teflon kaplamalı bıçaklar(+)

» 120 volt fişle çalışma(+)

»  harici hava üfleyici(+)

» Harici bıçak yağlama(+)

» Bir makinede 2 farklı kalınlıkta dilimleme(+)

» Renk seçenekleri

» Kullanımı ve temizliği kolay

» 2 yıl garantili CE sertifikalı ürün

TEKNİK ÖZELLİKLER

MODEL

TIP

TYPE

TIPO

AD/SA

PCS/HR

PZS/HR

EBAT

DIMENSION

(W-L-H)mm

MOTOR

KW/V.

MAX.EKMEK BOY ENxBOY

MAX.BREAD LENGTHxWIDTH

MAX. LARGO DE PAN LARGOxANCHO

BIÇAK ARALIĞI

BLADE THICKNESS

CUCHILLOS 

MAX. EKMEK YÜKSEKLİĞİ

MAX. BREAD HEIGHT

MAX. ALTO PAN 

AĞIRLIK

WEIGTH

PESO KG

SLS – 500  

MANUAL

500

750x940x1220

0,25-230V 50 hz mono

330 x 480 mm

8 - 24 mm

50-180 mm

125

SLS - 500 AUTO

AUTO

500

610x910x1110

0,25-230V 50 hz mono

330 x 480 mm

8 - 24 mm

50-180 mm

140


Eskişehir Web Tasarım